Vink in de kalender de dagen aan waarop u in het vakantiehuis wil verblijven. Wanneer de dag van uw aankomst samenvalt met iemands vertrek kan u dat vermelden bij opmerkingen.

Het vakantiehuis is vrij om 17u00 bij aankomst. We vragen de woning te verlaten tegen 10u00 op de dag van uw vertrek. De sleutel kan u ophalen in restaurant de Roste Muis.

Uw boeking is geldig van zodra een waarborg van 250 EUR is gestort op BE42 7390 1744 5954. Het saldo voor uw verblijf dient betaald te zijn voor het inchecken. Het saldo overschrijven van op hetzelfde rekeningnummer als van de waarborg. Na uw verblijf wordt de waarborg van 250 EUR dan teruggestort.

We wensen u een mooie vakantie toe.

Reserveer hier uw verblijf

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
captcha

Velden invullen met een sterretje is vereist. Aanmelden in restaurant de “Roste Muis” Drijdijk 2, 9988 Waterland-Oudeman. T 09 379 85 60. Let wel, het restaurant de Roste Muis is gesloten iedere dinsdag en woensdag. Maar u kan ons altijd telefonisch bereiken.  Privacybeleid en GDPR-verklaring.

Een tiendenpaal uit oude zandsteen waarvan er drie zijn overgebleven. Eén ervan bevindt zich in het centrum van Waterlandkerkje met daarop de drie sleutels van de Sint-Pieterabdij van Gent. Aan de andere kant staan de initialen SB (Sint-Baafsabdij) om zo de grens af te bakenen voor de tienden van de oogst waarop de kloosters recht hadden. De tiendenpalen worden later geplaatst, maar de tiendengrenzen dateren uit de 13de eeuw. Op deze paal in de Sint-Margrietestraat staan de inscripties SB met daartegenover Dor/nick van het kapittel Noyon-Doornik. 

Vrouwkenshoek

In de polderstreek zijn er kilometerslange wandelpaden. Het is er ideaal om te fietsen in de natuur langs de kreken. Je kan er scooters huren, vissen, vogels spotten of met de huifkar tochten afleggen. De streek wordt gekenmerkt door het Leopoldkanaal en tientallen kreken met de typische rietkragen eromheen.

Voor het ophalen van de sleutel wordt u verwacht in restaurant de Roste Muis vlakbij de Heilige Rita. De dag van de aankomst kan u vanaf 17 uur de woning betrekken en we vragen u de dag van uw vertrek de woning te verlaten om 10 uur. Het tijdstip voor het terug overhandigen van de sleutel wordt bij aankomst afgesproken. U kan ons altijd bellen op T 0476 90 67 31

terug naar de homepagina
grote ratelaar moerasplant
vrouwkenshoek kreek in het Meetjesland
kieviet in de polders bij Waterland-Oudeman
Sfeerfoto’s van de polderlandschappen rond Sint-Laureins en Sint-Margriete in het Meetjesland. Gemaakt in de omgeving van het vakantieverblijf de Heilige Rita. Het vakantiehuis is genoemd naar de patrones van de hopeloze gevallen, geliefd en bekend bij iedereen die kracht zoekt en inspiratie vindt in haar levensverhaal. De vakantiewoning is gelegen tegenover de kerk van het dorp Waterland-Oudeman. Vlakbij bevindt zich het restaurant de Roste Muis. foto: Désiré Naessens.
De roste muis, palingrestaurant, streekgerechten, menu, drijdijk 2, Waterland-Oudeman, Peter Haegeman, Sint-Laureins, natuurbeleving, natuurgebieden, tea-room, vakantiewoning de Heilige Rita, Bentille, Eeklo, restaurants Eeklo, restaurants Meetjesland, Meetjesland, toerisme, fietstochten, vakantiehuis, vakantiegroeten, op vakantie in het Meetjesland, Groeten uit de Polders, poldergebied, de polderstreek, Sluis, Waterlandkerje, Assende, Sint-Margriete, Reynaert De Vos, Elmare, ‘Als de vos de passie preekt boer let op uw ganzen’ van Chris Ferket, priorij Benedictijnen, 14 de eeuw, Epos van Reynaert de Vos, Reynaert de Vos als pelgrim op bezoek in Elmare, krekengebied, kiekendieven, palinggerechten, palinghuizen, houtlanders, luxe-vakantiewoning, toeristische trekpleister, Sint-jan, kerkje van Sint-Jan-de-Doper, turfstekers, wilde ganzen, wielertoerisme, maisdoolhof, bezienswaardigheden, fotografie & web Désiré Naessens, op restaurant gaan, roste muis doolhof, polderzicht, vakantiehuis, vakantiewoning, vakantie, vakantiewoning de heilige rita, de roste muis openingstijden, openingsuren, reserveren, https://derostemuis.be, https://deheiligerita.be, https/beeldconnectie.com
Sfeerfoto’s van de polderlandschappen rond Sint-Laureins en Sint-Margriete in het Meetjesland. Gemaakt in de omgeving van het vakantieverblijf de Heilige Rita. Het vakantiehuis is genoemd naar de patrones van de hopeloze gevallen, geliefd en bekend bij iedereen die kracht zoekt en inspiratie vindt in haar levensverhaal. De vakantiewoning is gelegen tegenover de kerk van het dorp Waterland-Oudeman. Vlakbij bevindt zich het restaurant de Roste Muis. foto: Désiré Naessens.
rosse grutto in een waterpoel
De roste muis, palingrestaurant, streekgerechten, menu, drijdijk 2, Waterland-Oudeman, Peter Haegeman, Sint-Laureins, natuurbeleving, natuurgebieden, tea-room, vakantiewoning de Heilige Rita, Bentille, Eeklo, restaurants Eeklo, restaurants Meetjesland, Meetjesland, toerisme, fietstochten, vakantiehuis, vakantiegroeten, op vakantie in het Meetjesland, Groeten uit de Polders, poldergebied, de polderstreek, Sluis, Waterlandkerje, Assende, Sint-Margriete, Reynaert De Vos, Elmare, ‘Als de vos de passie preekt boer let op uw ganzen’ van Chris Ferket, priorij Benedictijnen, 14 de eeuw, Epos van Reynaert de Vos, Reynaert de Vos als pelgrim op bezoek in Elmare, krekengebied, kiekendieven, palinggerechten, palinghuizen, houtlanders, luxe-vakantiewoning, toeristische trekpleister, Sint-jan, kerkje van Sint-Jan-de-Doper, turfstekers, wilde ganzen, wielertoerisme, maisdoolhof, bezienswaardigheden, webdesign, fotografie & websites Désiré Naessens, op restaurant gaan, roste muis doolhof, polderzicht, vakantiehuis, vakantiewoning, vakantie, vakantiewoning de heilige rita, de roste muis openingstijden, openingsuren, reserveren, https://derostemuis.be, https://deheiligerita.be, https/beeldconnectie.com